Van Eeghen foot care

Van Eeghen foot care

Voetverzorging voor dansers

Dansen is natuurlijk heerlijk om te doen en prachtig om naar te kijken! Ik ga graag kijken naar een mooie dansvoorstelling van een dansgezelschap. Zo gracieus! Zo energiek en krachtig!

De voet is één van de meest complexe structuren in het lichaam. Alle reden dus om de voeten goed te verzorgen. Dit geldt voor dansers natuurlijk helemaal. De voeten van een danser hebben veel te lijden door het zware werk en alle uren repeteren.

Eeltvorming, blaren en andere ongemakken mogen natuurlijk niet voor problemen gaan zorgen. Gedegen onderhoud is dus van belang.

De voeten zorgen voor ondersteuning, evenwicht en voortstuwing en zijn de basis voor iedere danser. Hieronder een aantal producten om de zwaar belaste voeten van dansers extra te verzorgen.

Ik heb deze producten samengesteld op basis van mijn jarenlange ervaring als medisch pedicure. Ik geef ook individueel advies bij specifieke vragen over de verzorging van uw voeten bij het dansen. U kunt altijd even contact met mij opnemen.

block
block
Min: €0 Max: €25

Van Eeghen 7 Kruiden voetcreme

Heerlijk luxe verzorgende 7-kruiden crème voor zachte en gladde voeten. Verzacht, hydrateert en verkoelt de huid. Deze kruidencreme wordt makkelijk opgenomen door de huid. Van Eeghen Footcare producten worden gemaakt in Nederland.

€22,95

Van Eeghen Ureum voetcreme

Intensieve verzorging van droge huid. Ook uitermate geschikt voor diabetici.

€22,95 Stukprijs: €22,95 /

NO BRAND Excavator

Een echte aanrader voor het schoonhouden van het nagelgebied.

€17,95

KLINION Mesitran

Wondjes zullen sneller genezen dan ooit!

€14,85
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »