VAN EEGHEN FOOT CARE

VAN EEGHEN FOOT CARE

Wandelen en hiken is enorm populair en veel mensen gaan enthousiast van start. Lekker buiten zijn en bewegen is goed voor iedereen maar het vraagt wel extra aandacht en zorg voor je voeten. Omdat niet iedereen even geoefend is, hier een aantal tips van de medisch pedicure waar je op moet letten.

Ten eerste natuurlijk de schoenen. Koop goed passende schoenen en loop deze in voor het daadwerkelijke hiken. Dit is belangrijk om blaarvorming zo veel mogelijk te voorkomen. Wanneer u merkt dat de schoenen ergens knellen, kijk of dit door het inlopen verbetert en ga anders even langs uw schoenmaker. Wellicht kan hij helpen de schoen iets op te rekken.

Ook goede sokken en droge voeten zijn van groot belang bij het voorkómen van blaren. In de hiking-kit zit kamferspiritus en voetpoeder om uw voeten goed droog te houden. Mocht u toch blaren krijgen, dan zitten er ook alcoholpads, blarennaaldjes en blarenpleisters in de kit. Zo kunt u veilig uw tocht voortzetten.

Na een intensieve dag lopen, is een goede verzorging van uw voeten geen overbodige luxe maar een noodzaak. Hiervoor zit er in de kit een pepermuntcrême. Dit werkt verkoelend en verzorgend na het wandelen. De volgende dag kunt u weer met 'nieuwe' voeten op pad gaan.

Deze kit is samengesteld na jarenlange ervaring met de verzorging van voeten van hikers en marathonlopers. We zijn inmiddels ook een samenwerking aangegaan met STAP-reizen om de mensen die bij hen een reis boeken en mooie tochten gaan maken, te ondersteunen met passende voetverzorging.

Met de hiking-kit heeft u in één keer alles in huis voor het onderhoud aan en de verzorging van uw voeten.

Van Eeghen Footcare producten zijn allemaal samengesteld door onze eigen medisch pedicure en worden gemaakt in Nederland.

 

block
block
Min: €0 Max: €40

Van Eeghen Complete Foot Care Kit

De hiking-kit heeft alles in één handig tasje voor de verzorging van uw voeten.

€39,95

Van Eeghen Ureum voetcreme

Intensieve verzorging van droge huid. Ook uitermate geschikt voor diabetici.

€22,95 Stukprijs: €22,95 /

Van Eeghen Foot Care Lipide voetcreme

Lipide voetcreme verzorgt gestresste en droge huid. Deze heerlijke creme versterkt de natuurlijke balans van de huid. Aanbevolen voor dagelijks gebruik, ook voor diabetici.

€22,95

3M Op zichzelf klevende verbandzwachtel

Comfortabel, gebruiksvriendelijk en effectief.

€11,95

GEHWOL Knobbel beschermer

Huidvriendelijk, zacht en zeer elastisch.

€16,95

BIOGAZE Wonden compressie

Dit mag niet ontbreken in je EHBO-doos.

€14,95

LEUKOMED Wondverband

Zo zacht, zo absorberend.

€11,95
DENTECK Petroleum aether 100 ml
Uitverkocht

DENTECK Petroleum aether 100 ml

Nu kunnen die vervelende likdoorns eindelijk behandeld worden.

€8,95

KLINION Mesitran

Wondjes zullen sneller genezen dan ooit!

€14,85
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »