Perfecte Party voeten

  • Geplaatst op
  • Door Muriel Ruiter - Landzaat
  • 0
Perfecte Party voeten

Perfecte party voeten

Of het nu gaat om je eigen grote dag of gewoon een leuk feest, laat je voeten deze speciale dag niet verpesten! Met deze essentiële lijst van dos en don'ts voor perfecte, pijnloze party voeten kan jouw feest niet meer stuk!

 De DO's

‘De Held voor je hielen’

Er is niets erger dan hielpijn! Langdurig staan op hakken en de verhoging van de hiel kan het hielweefsel irriteren en je hele feest verpesten! Voorkom dit met het GEHWOL Hiel kussen G, een perfect product dat direct comfort geeft en zorgt voor vermindering van de druk op je hiel.

Koudwaterbad

Dompel je voeten ‘s avonds na het feest even in een koudwaterbad, dit is heel gezond voor je voeten. Je voeten bevatten miljoenen zenuwuiteinden, waardoor ze eigenlijk een vitaal onderdeel zijn van je dagelijkse gezonde levensroutine. Het koele water bestrijdt bacteriën, elimineert schadelijke stoffen en helpt je immuunsysteem te versterken! Daarnaast zal, na een hele avond dansen, het gekoelde water eventuele zwellingen verminderen en de bloedsomloop herstellen.


Subtiele Shimmer

De Nuxe Huile Prodigieuse Multi-Purpose Droge Olie - Golden Shimmer 100ml zorgt voor een onmiddellijke glans op je benen en voeten, voor een speciale touch. Dit wonder product geeft niet alleen een prachtige shimmer, maar zorgt er ook voor dat je voeten fluweelzacht aanvoelen. De glinstering op je benen en voeten geeft net die finishing touch waardoor je helemaal klaar bent voor een feestje!

De DONT’s

Trek nooit je hakken uit midden op het feest!

Je hakken uittrekken en de dansvloer opnieuw opgaan, is een fatale fout! Zodra je je schoenen uittrekt voel je dat ze dikker en verdoofd worden. Dit komt omdat met het uittrekken van je schoenen de hitte en druk weg is, waardoor ze gaan opzwellen. Lopen voelt pijnlijk aan en wanneer het tijd is je schoenen weer aan te trekken, is dat bijna een mission impossible! Dus aanhouden die sexy hakken en even doorbijten tot je thuis bent…

Te lange teennagels

Net als hardlopers moeten ook party animals zorgen voor kortgeknipte teennagels. Heb jij weleens een blauwe teennagel gehad na een lange nacht stappen of een drukke werkdag op je hakken? Dit is heel gebruikelijk bij het dragen van hoge hakken, aangezien je voet op zo’n manier in je schoen zit waardoor je tenen tegen de punt van je schoen aanzitten. Los van ervoor zorgen dat de juiste schoenmaat draagt, is het kort houden van je teennagels ook erg belangrijk om dit probleem te voorkomen. Deze professionele nagelschaar is ideaal om met precisie en perfectie je teennagels te knippen. Mocht je al een blauwe teennagel hebben en toch die open schoenen willen dragen, geef je nagels dan een mooi kleurtje met een van de natuurlijke, vegan BOHO-nagellakjes voor een snelle oplossing!Perfecte 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »