Happy Holidays

  • Geplaatst op
  • Door Muriel Ruiter - Landzaat
  • 0
Happy Holidays

Happy Holidays!

 

Er is niets erger dan de vakantie beginnen met onverzorgde voeten. Gelukkig zijn er 4 fenomenale producten die perfect zijn om in te pakken, die je voeten supersnel herstellen en verzorgen voor perfecte zomervoetjes tijdens je vakantie!

 

Scrub scrub scrub!

Het merk waar op dit moment elke beautyblogger mee wegloopt – Kiko. Dit merk heeft een actieve en intensieve scrub die een krachtige werking heeft, zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid! De KIKO Instant Hand & Foot Scrub bevat natuurlijke puimsteenkorrels, die onmiddellijk hydraterend werken voor je uitgedroogde huid en gebarsten hielen!

 

Verwen je huid

Niets straalt meer luxe en klasse uit dan Chanel. De CHANEL Huile Velours Pour Le Corps 200ml is het perfecte product om deze zomer in je koffer te stoppen! Voor een satijn gladde huid verwen je jezelf met deze fluweelachtige, hydraterende en lichte olie voordat je naar het strand gaat. De huid absorbeert de mix onmiddellijk en ruikt heerlijk, zelfs uren na het aanbrengen.

 

Houd het fris

Onaangenaam ruikende voeten zijn verleden tijd met de MAVALA talkpoeder voor voeten

Dit handige kleine product bestrijdt zweetvoeten en geurtjes, zodat je niet bang hoeft te zijn om schoenen uit te trekken op het strand. Strooi wat poeder over je droge voeten en tussen je tenen voor het beste effect en je voeten zijn de hele dag lekker fris. Niet alleen is dit poeder een must-have, dankzij het ideale formaat kan het ook zo mee in de handbagage!

 

Poolside Pedicure

Schroom niet om weg te blijven van het zwembad vanwege wratten, want de SAMENWERKENDE PEDICURES Wratten Creme is de ultieme mix van ingrediënten voor het snel en effectief behandelen van wratjes. Dit product werkt snel tegen de infectie en helpt de huid te herstellen met snelwerkende glycerine, jojobaolie en natriumboraat.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »