Van Eeghen foot care

Van Eeghen foot care
Partyvoeten
 
'Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden!' Wie kent deze uitspraak niet? Ik hoor hem in ieder geval zo vaak als ik met mijn O-zo-mooie hoge hakken na een paar uur even ga zitten. Maar dat is niet per sé nodig! Met deze tips kunt u moeiteloos urenlang feesten!!
 
Een paar tips voor mooie en niet al te pijnlijke partyvoeten:
 
  • Hielpijn kan echt een feestje verpesten. Met een hielkussentje zorgt u voor comfort en vermindert de druk op uw hielen. 
  • Trek nooit uw hakken uit op het feest! Uw voeten gaan door de warmte en de ruimte die ze krijgen, uitzetten. U krijgt uw voeten daarna echt niet meer in uw schoenen gewurmd. Dus even volhouden tot thuis.
  • Het is heerlijk om na het feesten even uw voeten in koud water te dompelen. Dit vermindert de zwelling en stimuleert de bloedsomloop. Een heerlijke cooling down voor uw voeten.
 
Met de juiste verzorging van uw voeten, kunt u ook veel klachten wegnemen. Door bijvoorbeeld te zorgen voor kortgeknipte nagels, voorkomt u pijnlijke of zelfs blauwe nagels na een avond op krappe schoenen. Hieronder vindt u ook verschillende verkoelende en verzorgende crèmes, olieën en sprays zodat u voortaan de hele nacht door kunt feesten!
 
Ik heb deze producten samengesteld op basis van mijn jarenlange ervaring als medisch pedicure. Wanneer u specifieke vragen heeft over de verzorging van uw voeten bij het dansen of (langdurig) staan op hakken, kunt u altijd even contact met mij opnemen.
 
block
block
Min: €0 Max: €30

Van Eeghen 7 Kruiden voetcreme

Heerlijk luxe verzorgende 7-kruiden crème voor zachte en gladde voeten. Verzacht, hydrateert en verkoelt de huid. Deze kruidencreme wordt makkelijk opgenomen door de huid. Van Eeghen Footcare producten worden gemaakt in Nederland.

€22,95

Van Eeghen Ureum voetcreme

Intensieve verzorging van droge huid. Ook uitermate geschikt voor diabetici.

€22,95 Stukprijs: €22,95 /

KIKO Intensieve voet sokken

De enige sokken die je de hele dag wilt aanhouden!

€9,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »